DACIA PLANT

DETOXICOLON este un supliment alimentar 100% natural, cu efecte intense, utilizat pentru detoxifierea intestinală. Formula sa originală concentrată se bazează pe acțiunea sinergică a 15 plante medicinale completată eficient de mineralul Zeolit în detoxifiere și eliminarea compușilor toxici. Detoxicolon este cel mai bun curățitor intestinal din România.Detoxicolon nu este un simplu laxativ - el este un reglator al tranzitului intestinal care acționează în sensul normalizării acestuia, fiind eficient atât în constipație cât și în diaree. Totodată Detoxicolon determină detoxifierea intestinală și corporală generând un întreg cortegiu de fenomene pozitive asociate acestora.Detoxicolon nu este un produs mediocru și ineficient - am folosit la prepararea acestei formule plante medicinale de foarte bună calitate, bogate în substanțe active, care acționează sinergic pentru a da rezultate maxime. Acțiunea sa este intensă și ușor de remarcat încă din primele zile ale curei. 



Detoxicolon este un produs 100% natural, cu efecte intense, utilizat pentru purificarea intestinala. Formula sa originala concentrata se bazeaza pe actiunea sinergica a 15 plante medicinale completate eficient de efectele terapeutice ale mineralului Zeolit, de detoxifiere si eliminare a compurilor toxici din organism. Detoxicolon contine cea mai complexa formula precum si cu cel putin 3% mai mult psyllium decât orice alt produs din gama sa.


7 avantaje ale utilizarii DetoxiColon

1. Are actiune rapida si eficienta -  datorita concentratiei mari de principii active din plantele medicinale.
2. Produce o detoxifiere controlata – se produce fara simptome extreme (nu apare diareea, slabiciunea excesiva) si nu deranjeaza derularea ritmului normal de viata.
3. Elimina depunerile aderente de la nivelul intestinului gros (placa de mucoid) - datorita formulei complexe de plante si zeolit sunt eliminate reziduuri care persista în colon pentru perioade de timp îndelungate, fiind o veritabila sursa de autointoxicare a organismului si care nu sunt eliminate în general de laxativele obisnuite.
4. Elimina metalele grele, precum si radicalii (acizi) liberi, xenoestrogenii, pesticidele si substantele chimice nocive acumulate în organism.
5. Reduce incidenta afectiunilor cardiovasculare: este bogat în acizi grasi polinesaturati din familia  omega 3, cu importanta majora în functionarea sistemului cardio-circulator si reglarea nivelului lipidelor (grasimilor) din organism.
6. Regleaza procesele de absorbtie si eliminare intestinala – normalizeaza tranzitul intestinal concomitent cu refacerea florei intestinale saprofite.
7. Produs 100% natural, care nu produce dependenta.

Actiuni
Modul de actiune.La scurt timp dupa ingerare, în contact cu sucurile digestive apoase, fibrele vegetale din psyllium si in îsi maresc volumul, absorbind simultan toxinele din traiectul digestiv. Bolul format determina un efect blând si eficient de curatare mecanica a peretilor intestinali. Formula complexa de plante ajuta la combaterea majoritii tulburarilor intestinale, având totodata efecte de fluidificare si eliminare a depunerilor aderente de pe peretii intestinului gros (placa de mucoid), care sunt surse de intoxicare lenta pentru întregul organism. Acest efect este potentat de prezenta Zeolitului, mineral cu efecte antitoxice unice. Datorit continutului mare de fibre vegetale solubile si insolubile, tranzitul intestinal se normalizeaza înca din primele zile de administrare a preparatului.
Indicatii
Efecte directe ale curei.
Actionând direct asupra intestinelor, Detoxicolon se foloseste ca adjuvant în:
- constipatie, diaree
- obezitate
- adjuvant in curele de slabire
- enterocolite, colite de fermentatie, colite de putrefactie
- hemoroizi
- fisuri anale
- indigestie
- meteorism (balonare)
- diskinezie biliara
- parazitoze intestinale
- gastrita, reflux gastroesofagian
- hipercolesterolemie, hipertrigliceridemie
- diabet zaharat de tip II.
Fibrele alimentare din compozitia Detoxicolon, consumate sistematic, pot reduce riscul aparitiei cancerului de colon.

Efecte conexe cu detoxifierea.

Datorita deblocarii pe care o determina în functionarea colonului (cale principala de eliminare a toxinelor din corp), utilizarea Detoxicolon-ului este totodata o metoda de prevenire si/sau ameliorare a unor tulburari cronice ale societiati civilizate: 
stres, oboseala cronica, tulburari de natura psiho-emotionala (stari depresive, anxietate), afectiuni reumatismale, dureri articulare, psoriazis, afectiuni ale pielii, caderea parului, mirosuri corporale neplacute si afectiuni hepatice. Pentru ca Detoxicolon absoarbe si elimina toxinele de la nivel intestinal, este recomandat ca adjuvant în afectiuni tumorale benigne si maligne.
Contraindicatii
Ocluzie intestinala, dificultati de înghitire, interventii chirurgicale recente pe intestin, afectiuni inflamatorii grave ale intestinului (colita ulceroasa, boala Crohn, rectocolita hemoragica, apendicita acuta), sarcina, alaptare, copii sub 12 ani, alergie la oricare din componentele produsului. Deoarece produsul contine plante estrogenice, este contraindicat în afectiunile în care sunt prezente nivele crescute de hormoni estrogeni (mastopatii chistice sau nodulare, cancer de sân, cancer genital la femei).
Precautii
Produsul scade absorbtia intestinala a medicamentelor orale, motiv pentru care se recomanda administrarea acestora cu o ora înaintea ingerarii produsului Detoxicolon.

Reactii adverse. Produsul este în general bine tolerat, rareori putând aparea tulburari gastrointestinale (manifestate prin disconfort abdominal, balonare, indigestie, constipatie, diaree), fotosensibilitate si alergii cutanate. Daca apar, totusi, astfel de reactii neplacute, se reduce doza administrata pâna la disparitia simptomelor. 








AGARICUS (Agaricus blazei Murrill) Ciuperca Domnului - Agaricus blazei Murrill face parte din clasa Basidiomycetes, fiind o ciupercă originară din Brazilia. Utilizări terapeutice ale ciupercilor din genul Agaricus apar în tratatele medicale bizantine încă din secolele IV – XV d. Ch. Specia Agaricus subrufescens a fost descoperită în anul 1960 de către cercetătorul şi cultivatorul japonez Takatoshi Furumoto, în anul 1967 botanistul belgian Heinemann stabilind denumirea oficială a plantei – Agaricus blazei Murrill. Cunoscută sub denumirea populară de ''Cogumelo do Sol'' (Ciuperca Soarelui) sau ''Cogumelo de Deus'' (Ciuperca lui Dumnezeu) în Brazilia, această plantă a fost cultivată pe scară largă în Japonia, unde a primit denumirea ''Himematsutake'', cercetătorii japonezi descoperind proprietăţile puternic imunostimulente şi antitumorale, pentru care a şi fost intens utilizată în aceste ţări. 

 ANTIREUMATIC reprezintă un amestec de plante cu acţiune antiinflamatoare, analgezică, miorelaxantă şi stimulentă a circulaţiei periferice, fiind recomandat ca adjuvant în afecţiuni reumatice şi inflamatorii.
 ANTIASTENIC reprezintă un amestec de plante cu acţiune puternic vitalizantă şi regenerantă, care contribuie la refacerea resurselor energetice, ajutând astfel organismul să se adapteze noilor condiţii de mediu.
 



ANTIGRIP ANTIGRIP reprezintă o asociere de plante selecţionate după criterii ayurvedice, cu rol de compensare a perturbărilor energetice care apar în organism în momentul instalării afecţiunilor respiratorii, el fiind eficient în special în faza de debut a bolii, când apare necesitatea amplificării calităţii de ''cald''. După realizarea acestui proces compensator, în situaţia în care febra va depăşi 38 grade Celsius, tratamentul va continua cu produsul FEBRIFUG.
 ANTIVIRAL (echinacea & astragalus) reprezintă un amestec de plante cu acţiune imunostimulentă şi antivirală, fiind recomandat în infecţii virale cu diverse localizări.
 B NATURAL (drojdie & polen) - grupul vitaminelor B prezintă acţiune antianemică, vitaminizantă şi trofică asupra celulelor nervoase.Polenul este recomandat în: anemii, carenţe proteice, boli hepatice (datorită conţinutului ridicat de proteine şi aminoacizi are acţiune regenerantă la nivelul celulelor hepatice), carenţe de vitamine şi minerale, astenie, neurastenii, devitalizare, stări de oboseală şi slăbiciune, surmenaj, efort fizic şi intelectual, convalescenţă şi în geriatrie. De asemenea, polenul este un bun remediu pentru copiii astenici, rahitici, anemici, cu apetit capricios şi cu recurenţe infecţioase respiratorii.

 BRANCA URSULUI (vigoare romaneasca) - Numele de "ginseng-românesc" i se potriveşte probabil mai bine decât oricărei alte plante din flora românească. Rădăcina şi seminţele de brânca-ursului revigorează şi reîntineresc rapid organismul, măresc capacitatea de efort şi tonusul psihic, elimină sterilitatea, impotenţa şi frigiditatea. Comprimatele din brânca-ursului sunt un remediu indicat şi vârstei a treia, deoarece o scutesc de neplăcerile declinului fizic, redând tonusul şi pofta de viaţă.





CALMOTUSIN a fost conceput pentru calmarea tusei şi decongestionarea căilor respiratorii (prin reducerea şi eliminarea secreţiilor), uşurând respiraţia

COENZIMA Q10 FORTE - Asocierea coenzimei Q10 cu fructele de cătină şi de afin creşte acţiunea antioxidantă şi regenerantă, oprind evoluţia proceselor degenerative. Asocierea cu păducelul ameliorează irigarea cordului şi elimină dezechilibrele datorate deficitului de ubiquinonă, acţiunea sa fiind potenţată de uleiul volatil de roiniţă care contribuie la normalizarea funcţiei cardiace şi la stabilizarea psiho-emoţională.
DETOXIFIANT este un amestec din plante, conceput cu scopul de a realiza procese de detoxifiere renală, hepatică, intestinală şi cutanată prin efectele de drenaj, care permit obţinerea unei maxime eficienţe în procesul de epurare realizat la nivelul întregului organism.

DRENOR HEPATIC - o reţetă pe bază de plante medicinale şi uleiuri volatile, cu rol de drenare a secreţiei biliare, de corecţie a disfuncţiilor hepatice, de ameliorare a simptomelor neplăcute ce însoţesc acest tip de afecţiuni şi de îmbunătăţire a procesului digestiv

FARINGOPLANT (echinaceea, propolis si catina) reprezintă un amestec de plante şi produse apicole recomandate atât în afecţiuni ale faringelui, cât şi în infecţii localizate la nivelul laringelui şi cavităţii bucale.
FEBRIFUG reprezintă o asociere de plante care scad febra, reduc inflamaţia şi durerea, putând fi administrat ca adjuvant în afecţiuni însoţite de febră.
GASTROCALM reprezintă un amestec de plante cu acţiune antiulceroasă, emolientă, cicatrizantă şi hipoacidifiantă recomandat atât în terapia adjuvantă cât şi pentru prevenirea recidivelor ce pot apare în cadrul afecţiunilor manifestate cu hiperaciditate gastrică.
 
GLICEMONORM reprezintă un amestec de plante cu acţiune puternic hipoglicemiantă fiind recomandat ca adjuvant în boli metabolice.
LAXEN este un produs obţinut prin asocierea a două plante cu acţiune laxativă - senna, component care acţionează ca laxativ de contact şi tarâţe de grâu, care datorită conţinutului ridicat de fibre acţionează ca laxativ de volum.
NORMOCOLESTEROL reprezintă o asociere de plante care reduc atât nivelul de colesterol cât şi nivelul trigliceridelor, putând fi astfel administrat în terapia adjuvantă a dislipidemiilor.

SPIRULINA & CATINA (mineralizant & vitalizant) - bogată în: proteine, vitamine din complexul B (B1, B2, B6, acid folic), beta-caroten, vitamina E, săruri minerale (fier, calciu, zinc, potasiu, magneziu, seleniu, cupru şi sodiu), acizi graşi, phycocianină, clorofilă, etc. Sub formă uscată, 100g spirulină conţine 60 - 70g proteine (de 3 ori mai mult decât carnea de porc, de 2 ori mai mult decât carnea de vită şi de peste 1,5 ori mai mult decât boabele de soia), fiind uşor asimilată de organismul uman.Fructul de cătină conţine de 2 ori mai multă vitamina C decât măceşul şi de 10 ori mai mult decât citricele, el constituind o importantă sursă de vitamina C. Planta mai conţine: vitaminele B1, B2, E, P, PP, provitamine D, carotenoide (α şi β-caroten, licopină, zeaxantină), acid folic, flavonoide (quercetină, kaempferol, siringetină, isoramnetină, miricetină), proantociani, acizi fenolici (galic, protocatechic, vanilic, salicilic, cinamic, cafeic, ferulic, p-cumaric), trans-resveratrol, acizi triterpenici (ursolic şi oleanolic), lipide (gliceride ale acizilor palmitic, oleic, linoleic, linolenic), oligoelemente (Ca, P, Mg, K, Fe, Na), steroli (β-sitosterol), zaharuri, etc.
VISUAL este un amestec de plante cu acţiune regenerantă oculară şi antiinflamatoare, care măresc acuitatea vizuală şi redau treptat forţa vederii.


  Bitter din 50 de plante cu Ganoderma este un tonic amar cu o reţetă originală din 49 de plante de leac şi Ganoderma. Deşi principala trăsătură a acestui bitter o reprezintă efectul tonic asupra digestiei şi a ficatului (datorită plantelor amare), complexitatea amestecului face ca acest preparat 100% natural să producă efecte mult mai complexe.
ELIXIR DACIC din 32 plante - Intern: hepatita, icter, dischinezie biliara, adjuvant in litiaza biliara, dispepsie, aerofagie, colecistita acuta si cronica (indiferent de etiologie), colecistita diskinezica, lipsa poftei de mancare, digestie dificila, constipatie (in special cea provocata de sedentarism, de tulburari hepatice sau de disfunctii biliare), valori crescute ale colesterolului, tulburari de apetit alimentar, indigestii, digestie dificila, infectii renale si urinare. Adjuvant in infectiile intestinale si in parazitoze digestive. Stari de voma, dureri de cap la bolnavii cu probleme biliare si hepatice. Adjuvant in starile gripale (pentru efectul usor febrifug, tonic, antiinfectios), intoxicatii cronice. Acnee, adjuvant in boli de piele (pentru efectul depurativ in primul rand), astenie fizica si psihica. Extern: taieturi si arsuri de gravitate medie la nivelul pielii, rani infectate, eczeme infectioase, procese inflamatorii la nivelul pielii, adjuvant in acnee si in tratamentul furunculilor.
IMUNOSTIMULENT reprezintă o asociere de plante şi produse apicole, care permit atât stimularea imunităţii organismului cât şi lărgirea spectrului de acţiune, dirijat spre afecţiunile deja contactate ca urmare a slăbirii mecanismelor imunitare.
SANATOS - antiinflamator, analgezic, antipiretic, antiseptic respirator, antitusiv, expectorant, mucolitic, secretolitic (produce scaderea secretiilor), decongestionant al cailor respiratorii antibacterian, imunostimulent, bronhodilatator, antispastic
TONIC CAPILAR - o formulă eficientă atât pentru tratarea afecţiunilor care apar la acest nivel cât şi pentru păstrarea stării de sănătate şi strălucire a părului.
TONIC VENOS este o soluţie hidroalcoolică obţinută dintr-un amestec de plante cu acţiune anticoagulantă, antiinflamatoare şi tonică asupra peretelui venos, fiind recomandat în tulburări ale circulaţiei venoase.
TONIC CEREBRAL (stimulent al memoriei si circulatiei cerebrale) este recomandat atât în cazul dificultăților de concentrare cât şi pentru a susţine performanţele cerebrale în perioadele de solicitare intelectuală intensă.
90-60-90 Silueth (gugul, senna, soc, leuştean, amada, garcinia, gudmar, kava-kava, ulei esenţial de roiniţă) - doar ingrediente naturale din plante atent selecţionate care reduc armonios apetitul, cresc arderile digestive şi metabolice şi scad asimilaţia.
CALEN - PROP ( unguent galbenele & propolis) - antiinflamator pentru piele, cicatrizant bun, antiinfectios (are in special efecte antibacteriene si antifungice), regenerativ epitelial, hidratant.EXTERN: piele uscata, eczeme infectioase, adjuvant in tratarea varicelor, cicatrici inestetice, adjuvant in tratarea arsurilor de gradele 1 si 2, contuzii, zgarieturi si rani superficiale, adjuvant in tratarea afectiunilor tumorale. PENTRU FRUMUSETE: ten normal, ten acneic; se foloseste ca si crema de corp pentru persoanele cu piele uscata sau normala.
FLEXIMAX - antireumatic puternic, antiinflamator general, antiinflamator articular foarte bun, antialgic, antiseptic, bronhodilatator, antitusiv, antiinfectios respirator. Extern: dureri reumatice, rigiditate articulara, dureri de spate produse de frig, dureri de rinichi produse de frig; adjuvant in tratare cistitelor, nefritelor, a infectiilor reno-urinare (se aplica pe zona lombara); dureri post-traumatice, adjuvant in infectii respiratorii, dureri musculare, dureri musculare dupa efort, epuizare fizica sau nervoasa. In cantitati foarte mici se foloseste pentru tratarea tenului ofilit;se foloseste ca si crema de corp pentru persoanele cu sensibilitate la frig, cu piele cianotica (care capata rapid o nuanta vinetie la contactul cu frigul).
Nivelurile discount-urilor acordate in functie de valoarea comenzii sunt urmatoarele:
- 15% pentru comenzi cuprinse intre 150 - 270 lei
- 20% pentru comenzi cuprinse intre 270 - 350 lei
- 25% pentru comenzi de peste 350 lei

Nr. crt
Denumire produs
Gramaj
Pret de vanzare inclusiv TVA (RON)
Pret de vanzare inclusiv TVA (lei)
Comenzi 150 – 270 RON
Comenzi  270 - 350 RON
Comenzi  peste 350 RON
1
Agaricus
60 cpr
57,90
49,22
46,32
43,43
2
Antiastenic
60 cpr
14,60
12,41
11,68
10,95
3
Antigrip
200ml
18,50
15,73
14,80
13,88
4
Antigrip
60 cpr
17,50
14,88
14,00
13,13
5
Antireumatic
60 cpr
17,50
14,88
14,00
13,13
6
Antiviral
60 cpr
17,50
14,88
14,00
13,13
7
B Natural
60 cpr
17,50
14,88
14,00
13,13
8
Bitter 50 - cu Ganoderma
500 ml
63,50
53,98
50,80
47,63
9
Bitter 50 - cu Ganoderma
200 ml
31,70
26,95
25,36
23,78
10
Brânca ursului
60 cpr
17,50
14,88
14,00
13,13
11
CALEN-PROP
50 ml
9,00
7,65
7,20
6,75
12
Calmotusin
60 cpr
20,40
17,34
16,32
15,30
13
Calmotusin
200ml
18,50
15,73
14,80
13,88
14
Coenzima Q10 Forte
60 cpr
79,90
67,92
63,92
59,93
15
DetoxiCOLON
480g
110,20
93,67
88,16
82,65
16
Detoxifiant
60 cpr
17,50
14,88
14,00
13,13
17
Drenor hepatic
60 cpr
20,40
17,34
16,32
15,30
18
Elixir dacic-bitter din 32 plante
200 ml
17,90
15,22
14,32
13,43
19
Faringoplant
60 cpr
17,50
14,88
14,00
13,13
20
Febrifug
60 cpr
17,50
14,88
14,00
13,13
21
Febrifug
50 ml
10,10
8,59
8,08
7,58
22
FLEXIMAX
50 ml
9,90
8,42
7,92
7,43
23
Gastrocalm
60 cpr
17,50
14,88
14,00
13,13
24
Glicemonorm
60 cpr
17,50
14,88
14,00
13,13
25
Imunostimulent
200ml
18,50
15,73
14,80
13,88
26
Laxen
60 cpr
17,50
14,88
14,00
13,13
27
Normocolesterol
60 cpr
17,50
14,88
14,00
13,13
28
Sanatos
200ml
34,90
29,67
27,92
26,18
29
Silueth – Comprimate
60 cpr
20,40
17,34
16,32
15,30
30
Spirulina si Catina
60 cpr
14,60
12,41
11,68
10,95
31
Tonic capilar
50 ml
10,10
8,59
8,08
7,58
32
Tonic cerebral
200ml
18,50
15,73
14,80
13,88
33
Tonic venos
50 ml
10,10
8,59
8,08
7,58
34
Visual
60 cpr
17,50
14,88
14,00
13,13