DE CE SA MA INSCRIU LA INFINITY?

Pentru a deveni reprezentant, nu trebuie decât să parcurgeţi câţiva paşi simpli:  

  1. Trimiteţi un e-mail la adresa: gabriela_gutuman@yahoo.com  cu datele dvs. de contact sau completati  FORMULARUL DE INSCRIERE de pe site si veti fi contactat in cel mai scurt timp posibil.
  2. Veţi primi 2 formulare pe care trebuie să le completaţi şi pe care le veţi returna împreună cu copii ale cărţilor de identitate (dumneavoastră şi girantul dumneavoastră).

Contract de vanzare cumparare
Fisa inscriere
  1. Comandaţi produsele prezentate în catalogul INFINITY telefonic, pe e-mail sau fax, cu condiţia ca valoarea minimă a fiecărei comenzi sa fie de 150 leiLivrarea produselor comandate se face în termen de maximum 6 zile lucratoare de la plasarea comenzii.
  2. Produsele comandate pot fi achitate în MAXIM 30 zile de la primirea coletului sau in termenul acordat in cadrul ofertelor speciale, la orice sediu BRD / BCR/ GARANTI BANK/CEC / din localitatea dumneavoastră.

   Înscrie-te în Programul de Recompensare a Noilor Reprezentanţi!  click pentru a continua....

Limita de credit acordata de Infinity variaza in functie de vechimea ta in firma, astfel: click pentru a continua...Toate vanzarile realizate de compania INFINITY SRL catre cumparatori sunt supuse acestor reguli, care se completeaza eventual cu dispozitiile din Contractul de Vanzare - Cumparare. click pentru a continua...