CONDITII DE RETUR A MARFII


Toate vanzarile realizate de compania INFINITY SRL catre cumparatori sunt supuse acestor reguli, care se completeaza eventual cu dispozitiile din Contractul de Vanzare - Cumparare. Acceptarea acestor conditii se face implicit de catre CUMPARATOR odata cu achizitionarea marfii.


RETURURI:

Orice RETUR DE MARFA este acceptat in termen de MAXIM 15 zile de la data emiterii facturii si trebuie insotit de o  CERERE DE RETUR PRODUSE completata de CUMPARATOR.

Produsele care nu indeplinesc aceste conditii nu trebuie sa fie preluate la retur de catre persoanele responsabile de preluarea retururilor sau persoanele din sediile Infinity. In cazul in care vor fi preluate si expediate catre Infinity, returul nu va fi operat in sistem.

Produsele returnate, aflate in ambalajel originale nedetereriorate, se vor introduce,in cutii sau saci, pe care se va aplica formularul de transport de catre firma de curierat. Produsele trimise in ambalajele originale, pe care au fost aplicate formulare de transport, vor fi refuzate la retur.

Orice RETUR DE MARFA este acceptat numai cu respectarea anumitor conditii:

Cererea de retur se trimite in termen de MAXIM 15 zile de la data emiterii facturi.
Produsele vor fi returnate in conditiile necesare revanzarii (nu se admit pachete desfacute, etichete lipite, cutii desfacute / desigilate, etc).
  1. Produsele pot fi returnate doar pentru a fi inlocuite, in cazul in care sunt defecte. Exceptie fac articolele de imbracaminte, care pot fi returnate pentru preschimbare cu produse similare sau cu alte produse din portofoliul Infinity, respectand termenul de 15 zile de la data emiterii facturii.
  2. Produsele care au fost comandate in cadrul ofertelor speciale se pot returna numai impreuna cu bonusul aferent (de exemplu:  10 buc. ciorapi Calze BC + 1 buc. gratis).
  3. Produsele din comenzi plasate in cadrul ofertelor se pot returna numai insotite de produsele obtinute ca bonus (de exemplu: la o comanda cuprinsa intre 500 - 700 lei, a carei valoare scade, prin efectuarea returului, sub 500 lei, se returneaza bonusul aferent).
NU se accepta RETURURI la “bonusuri”. “Bonusurile” se refera la produse care figureaza in  Oferta fiecarei luni, acordate gratuit.

MARFA LIVRATA GRESIT:

Pentru bunurile primite in mod eronat sau pentru lipsa de marfa, notificarea se va face de catre CUMPARATOR in scris in termen de maximum 3 zile de la primirea facturii. Remedierea se va face in temen de 3 zile de la primirea notificarii CUMPARATORULUI.

MARFA DEFECTA:


Retururile de marfa defecta se fac numai pentru produsele cumparate de la VANZATOR care nu functioneaza conform specificatiilor producatorului si sunt acoperite de garantia producatorului. Orice produs defect este acceptat la retur NUMAI INSOTIT DE AMBALAJUL ORIGINAL si CERTIFICATUL DE GARANTIE. Daca se dovedeste ca aceste produse nu sunt defecte, au fost folosite contrar recomandarii producatorului sau sunt deja consumate se returneaza imediat CUMPARATORULUI.

Costul transportului pentru orice retur de marfa este de 20 ron si este suportat de CUMPARATOR, cu exceptia retururilor pentru marfa livrata gresit, marfa defecta si articole de imbracaminte returnate in termen de 15 zile de la data facturii, in vederea preschimbarii.

Refuzul unor produse nu il scuteste pe CUMPARATOR de obligatia de a plati pretul bunurilor acceptate sau de a executa alte obligatii in conformitate cu prezentele reguli si cu dispozitiile  contractuale.

Respectarea conditiilor de retur si completarea corecta a formularului se face pe raspunderea CUMPARATORULUI. Atunci cand identificarea produselor din factura nu este posibila sau celelalte conditii de retur nu au fost respectate, returul nu va putea fi procesat, iar operatorul va aduce la cunostinta CUMPARATORULUI acest lucru telefonic.


Valoarea facturii de retur poate fi consultata in pagina personala de internet a Reprezentantului, la sectiunea “Contul meu”.


Orice sesizare legata de operarea retururilor va fi adresata in termen de 30 de zile de la data efectuarii returului catre Departamentul Reclamatii la numarul de telefon 0746 245017.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu