OFERTA 1+1

La achizitionarea oricarui ceas din gama Lidertime, se acorda 1 crema de maini Adventure sau 1 crema de ras cu Alantoina din gama FIBER la numai 1 BAN.

- La achizitionarea unui parfum din gama GOLDAROME , se acorda 1 fiola tester la alegere din aceeasi gama la numai 1 BAN.

- La achizitionarea unui parfum din gama CARLO BOSSI , se acorda 1 fiola tester la alegere din aceeasi gama la numai 1 BAN.

- La achizitionarea unei posete din gama TRIS , se acorda 1 perie de par pliabila cu oglinda (4592) din gama ANNCO la numai 1 BAN.

- La achizitionarea unei caserole fara capac VELVET din gama TVS , se acorda 1 amestec crocant pentru cascaval pane din gama BIOSET la numai 1 BAN

 - La achizitionarea unei forme pentru tort NON STICK din gama SNB , se acorda 1 plic cacao din gama BIOSET la numai 1 BAN.

- La achizitionarea unui pachet compus din: 1 ustensila servit miere + 1 suport pliculete ceai + 1 infuzor din gama PRACTIC , se acorda 1 ceai Fructe de padure supraplic sau 1 ceai Zmeura & capsuni supraplic din gama LARIX la numai 1 BAN.

La achizitionarea unei lenjerii de pat din bumbac satinat Home Lux din gama RALEX , se acorda 2 fete de perna 45/45 cm (acelasi imprimeu) din aceeasi gama la numai 1 BAN.

 La achizitionarea unui produs in valoare de minim 25 lei din gama BELL , se acorda 1 rimel incolor Re-Vita Lash din aceeasi gama la numai 1 BAN.

 La achizitionarea unei perechi de ochelari de soare din gama AF & B , se acorda 1 pachet servetele Refreshing Speedy Care din gama O-PAC la numai 1 BAN.

La achizitionarea unei solutii curatare grill cu pulverizator din gama BLUX , se acorda 1 plic condiment carne la gratar din gama BIOSET la numai 1 BAN.

 La achizitionarea unui balsam de rufe Sofin 2 L din gama GLOBAL , se acorda 1 plic anticalcar electrocasnice 30 g din aceeasi gama la numai 1 BAN.

La achizitionarea unui set de manichiura Art French Chic din gama BELL , se acorda 1 dizolvant oja 35 ml din aceeasi gama la numai 1 BAN.

La achizitionarea unei tigai adanci Stella din gama TVS , se acorda 1 plic amestec crocant pentru peste din gama BIOSET la numai 1 BAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu