Asteptam noi COLABORATORI...

De ce INFINITY si nu o alta firma de profil?

INFINITY este unic importator in Romania al produselor cosmetice Ingrid, Bell, Verona.

Cu INFINITY nu ai doar ocazia de a incerca aceste produse deosebite create de specialisti din Franta, ci si de a-ti dezvolta propria afacere impartasind aceasta mica minune cosmetica si altor persoane. In plus, pe langa produsele cosmetice, INFINITY iti pune la dispozitie peste 4500 de produse ale unor firme cu traditie din Italia, Franta, Polonia, Spania, Suedia, Austria, Japonia, India, dar nu in ultimul rand ROMANIA.
In portofoliul companiei INFINITY poti regasi produse cosmetice, parfumuri, bijuterii, articole de imbracaminte, lenjerie de pat, lenjerie intima, ciorapi de dama, ciorapi pentru copii, articole de marochinarie, vase de bucatarie, produse pentru ingrijirea locuintei, cosmetice auto, rechizite, paste fainoase, condimente, produse de plafar si tot ce iti trebuie in casa..
Alaturandu-te in mod gratuit companiei ca reprezentant in sistemul de vanzari directe al acesteia, devii membru al unei echipe de succes.

Obtii profit fara a investi si beneficiezi de termene de plata avantajoase (30 de zile si chiar 40-45 de zile in perioadele promotionale), precum si de reduceri substantiale pentru fiecare produs comandat . Pentru comenzile obisnuite maxim 30%, iar pentru comenzile din perioadele promotionale chiar mai mult de 45%.
De asemenea, obtii castiguri considerabile din recomandarea prietenilor (20- 40 ron de persoana) si din vanzarile efectuate de acestia (4%).
Fii membru al echipei noastre si gusta succesul impreuna cu noi, pentru ca afacera INFINITY este magazinul PENTRU FAMILIA TA!

http://infinity-inscrieri.blogspot.ro/p/catalog-online.html

Te asteptam in echipa noastra….

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu